Breathe deep

Polderband van het zuiverste water Breathe Deep begeleidt samenzang in diensten, maar neemt ook optredens voor zijn rekening tijdens jeugddiensten, bijzondere diensten, gewone diensten, kerkdiensten, tentdiensten en wat voor diensten dan ook.

Breathe Deep is geworteld in de Emmeloordse baptistengemeente. De bandleden zijn thuis in Opwekking, maar schuwen onvervalste gospels evenmin. Wie de band uitnodigt, hoeft zich geen zorgen te maken over geluidstechniek: Breathe Deep neemt zín eigen geluidsinstallatie mee (inclusief technicus, wel zo makkelijk).

Breathe Deep bestaat uit Tineke te Vaarwerk (vocals), toetsenist DaniŽl te Vaarwerk, Ted van Diepen (drums), bassist Sander te Vaawerk, Gerald Meijer (gitaar) en geluidstechneut Timo Bakker.

De band nam in eigen beheer een cd op (foreverYone). Met de opbrengst investeren ze verder in techniek en kwaliteit. De geluidsdrager doet het uitstekend op de thuismarkt.


Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: emmeloord Provincie: Flevoland Prijs: +/- 150 euro Contact: T. van Diepen Foto: T. van Diepen Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 7167 Naar site: 1743 Vernieuwd: 26 augustus 2012  

Discografie:

Breathe deep
en
foreverYone