René Spaargaren

Mijn naam is René Spaargaren. Ik ben geboren in 1970 en ben opgegroeid in een gezin waar altijd muziek gemaakt werd. Mijn basis in de muziek en zang is gelegd in het Eltheto-koor. Een jongerenkoor waar ik geleerd heb om in harmonie te zingen, maar ook als solist voor het koor te staan.
Na een aantal jaar van veiligheid in het koor, ben ik een eigen band gestart. Uit een klein startersbandje "knoWay" ontstond de twaalfmans-formatie Highway to Heaven. Deze band werd de plek waar ik mijzef ontwikkelde tot een band-/zangleider. Door middel van verschillende cursussen en workshops ("muziek in de gemeente" en "aanbidding en bediening") heb ik geleerd hoe ik programma's moest maken en hoe we ons als band verder konden ontwikkelen.
Eind 2002 eindigde deze band en werd ik dirigent van het Eltheto-koor. Ondanks dat dit niet mijn gave was heb ik dat 3 jaar gedaan.
Tegelijkertijd werd ik de leadzanger van Praiseband-Alliance waarmee ik nog steeds praiseavonden verzorg.
Daarnaast geef ik leiding aan de muziekgroepen van de Dorpskerk in Aalsmeer.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: Aalsmeer Provincie: Noord-Holland Prijs: € 50 Contact: René Spaargaren Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4789 Naar site: 1259 Vernieuwd: 16 juli 2018  

Discografie:

Geen cd's maar wel kerken waar ik gespeeld heb:
De Weg, Mijdrecht
Dorpskerk, Aalsmeer
Alphakerk, Kudelstaart
Broek op Langedijk