Annemieke Koelewijn

Spakenburgse gospelzangeres Annemieke Koelewijn is dichteres en zangeres van Nederlandstalige gospel. Ze is in het gospelcircuit een bekend artiest en trad op met Kees Kraayenoord, Gerald Troost en Ralph van Manen. Met Van Manen als producer neemt ze in 2003 haar debuutalbum 'Toen Kwam De Morgen' op. In 2005 behaalt ze met haar tweede album De Hoofdweg de eerste plaats van de Gospel Top 100.
De nieuwe single van de Spakenburgse gospelzangeres Annemieke Koelewijn is een Nederlandse versie van de hit 'You Say 'van Lauren Daigle. De titel is Ik Geloof.
Elly Zuiderveld-Nieman schreef een schitterende vertaling van You Say. Net zoals de Engelse versie gaat Ik Geloof over dat onze gevoelens soms haaks staan op de gedachtes die God over ons heeft. Het nummer werd gemaakt door een productieteam dat eerder betrokken was bij singles van onder andere Ali B en Marco Borsato.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: spakenburg Provincie: Utrecht Prijs: op aanvraag Contact: m de graaf Foto: Lucasfotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 14251 Naar site: 5901 Vernieuwd: 23 oktober 2021  

Discografie:

- Toen kwam de morgen
- De Hoofdweg