Kees Kraayenoord

Het was, meende ik, aanbiddingsleider en songwriter Matt Redman die zei: ‘the local church is the champions league for the worship leader’. Na jaren van reizen en on tour zijn ontdekte ik iets wat nu zo’n belangrijke waarde in ons leven is geworden: als aanbiddingsleider ben ik niet in eerste instantie geroepen om als artiest rond te reizen, maar vooral om de kerk te dienen en Gods kinderen in Zijn aanwezigheid te leiden.

Inmiddels mag ik, samen met het voorgangersteam, mede leiding geven aan Mozaiek0318. Deze gemeente is de plaats geworden waar ik mijn bediening thuis heb gebracht. Een onderdeel van onze visie als gemeente is dat we ernaar verlangen om andere gemeenten/kerken te helpen om te groeien in de bediening van aanbidding. Wat we doen als gemeente kun je allemaal lezen op onze website www.mozaiek0318.nl of kijk op de website van Mozaiek Worship www.mozaiekworship.nl. Wil je mij of iemand van Mozaiek0318 boeken voor een evenement?

De combinatie van ‘Word & Worship’ blijven me kenmerken. Maar daar komt voor de rest van mijn leven nog een heel verrijkende en uitdagende factor bij. Het is zoals m’n vriend Les Moir zei: ‘Kees, it’s time to father other Worship leaders’.

Daar wil ik als Kees, als echtgenoot, als vader, als voorganger, als zanger, als spreker, als levensgenieter, als Veenendaler voor gaan!
In het boek Backstage is mijn hele verhaal te lezen.

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Haarlemmermeer Provincie: Noord-Holland Contact: Jan Aernoud Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 29616 Naar site: 2126 Vernieuwd: 31 oktober 2021  

Discografie:

- Feest van genade (CD)
- God met ons (CD)
- Uw liefde tegemoet (CD)
- This little light (CD)
- Waarom Kerst? Kees Kraayenoord live (CD)
- Broken (CD)
- Speak the words (CD)
- Het is volbracht (CD)
- The early years (CD)
- De Liefde wint (CD)
- Mijn hart verlangt naar U (CD)
- Broken live on stage (DVD)
- Letting go (CD)
- God of the moon and stars (CD)
- Jezus, leven van mijn leven (CD)
- Remixed (CD) ft. DJ Tony Foxx
- Broken live on stage (DVD)
- This Is My Cry (CD)