Double Sound

Double Sound is in 1970 opgericht en we zijn dankbaar dat wij al meer dan 50 jaar al zingend het evangelie mogen uitdragen. Double Sound is een gospelkoor dat bestaat uit 25 enthousiaste leden. We treden op in kerken en instellingen en werken mee aan speciale evenementen. We treden op met een live begeleidingsband die bestaat uit piano en dwarsfluit en staan onder leiding van dirigent Jolanda den Houter.

De liederen zijn ge´nspireerd door het Woord van God, de Bijbel en wij willen als Double Sound, naast het gesproken woord, de Boodschap van redding en verlossing zingend naar de mensen brengen. Double Sound verzorgt 8 tot 12 optredens per jaar. We hebben een gevarieerd repertoire met daarin een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Vlotte uptempo liederen maken deel uit van dit repertoire maar ook rustige gedragen liederen.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Dordrecht Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg Contact: Ellie Lagendijk Foto: Ad Bijl - Foto muziekgroep Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 18799 Naar site: 2639 Vernieuwd: 26 oktober 2021  

Discografie:

- Roep uit en juich!