Zanggroep Da Capo

Zanggroep Da Capo, opgericht in 1991, vormt met ongeveer 48 enthousiaste leden een vierstemmig koor. De zanggroep heeft een interkerkelijk karakter. Het repertoire varieert van geestelijke liederen, gospel en klassieke nummers tot musical-, film- en lichte popmuziek in meerdere talen. De thuisbasis van
Da Capo is het mooie dorp Boskoop. Regelmatig treedt de zanggroep op in kerkdiensten, tijdens feestdagen en evenementen in de regio. Daarnaast verzorgt zij eigen concerten.

Bernard Hoving heeft in 2015 het dirigeer- stokje overgenomen van Ben Kramer. Bernard heeft zijn opleiding genoten aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daar studeerde hij voor Docent Muziek met als bijvak Piano Klassiek. Bernard werkt in het voortgezet onderwijs als muziek docent, is vaste organist van de Grote Kerk van Overschie en dirigent van meerdere koren.

Da Capo is in de gelukkige omstandigheid dat zij professionele musici om zich heen heeft. Al naar gelang de optredens en het repertoire kan zij o.a. rekenen op de begeleiding van fluitiste Marilien Geuze.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Boskoop Provincie: Zuid-Holland Prijs: 200 Contact: sander van saarloos Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4993 Naar site: 1851 Vernieuwd: 05 november 2021