Kčrugma

Welkom op de pagina van gospelgroep Kerugma. Een groep enthousiaste jonge mensen die muziek maakt van hedendaagse pop-gospelmuziek tot praise. Kerugma staat onder leiding van Piet de With.

De groep bestaat uit tien zangers, begeleid door een vierkoppige band. De Band bestaat uit gitaren, drums, keyboards en bas. Tijdens optredens maken we gebruik van een professionele geluidsinstallatie eventueel aangevuld met een lichtschuw en multimedia presentatie.

Kerugma wordt onder andere uitgenodigd voor kerkdiensten, trouwdiensten, praiseconcerten, avondvullende programma's en festivals. Op dit moment bieden we de complete themadienst 'Brandnew' aan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot samenzangbegeleiding en een kids dienst.

Gospelgroep Kerugma is een enthousiaste groep mensen die samen popachtige gospelmuziek maken. De groep bestaat inmiddels vijfendertig jaar. Gemiddeld zijn wij tweemaal per maand op pad, wij verlenen onze medewerking met name aan kerkdiensten, festivals, tentdiensten etc.

Sinds 2008 bieden wij complete thema-diensten aan. Ons thema van 2011 is "Brandnew", wat ook de titel van onze nieuwe cd is. Het bevat veel samenzangnummers, een kids-blok, een korte overdenking en nummers van Kerugma zelf.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Pop Plaats: Harlingen Provincie: Friesland Prijs: Op aanvraag Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 12005 Naar site: 2089 Vernieuwd: 01 november 2021  

Discografie:

- Brandnew (2010)
- Slapen in het licht (1995)