Gospel and Soul Choir Elijah

Gospel- en Soulchoir Elijah

Met een ongekend breed repertoire bestaande uit traditionele gospelsongs, wereldberoemde soulhits en bekende musical- en popsongs, zorgt Elijah voor een onvergetelijk optreden. Elijah werkt met eersteklas musici en brengt opzwepende muziek waarbij niemand stil kan blijven zitten.

Het Leidsch/Alphense Gospel & Soulchoir Elijah verwierf bekendheid met optredens in de TV programmas Korenslag 2007 (EO), Uitmarkt (NPS), Hart in Aktie (SBS, Hour of Power (RTL5). Hiernaast was Elijah in december 2008 geprogrammeerd als voorprogramma van Blof tijdens de Radio 53n8mis. In 2009 heeft Elijah met Chi Coltrane in het Stedelijk Concertgebouw te Leiden opgetreden en in 2013 heeft Elijah in Paradiso opgetreden met de Handsome Poets. Op diens cd heeft Elijah de backings hebben verzorgd bij het nummer Alright. In juni 2009 is de eerste CD van Elijah gelanceerd.
Elijah is te boeken in basisopstelling met koor vanaf 12 tot maximaal 28 personen met begeleiding op piano. Ook is Elijah te boeken met begeleiding van een soul trio bestaande uit Hammond orgel, drums/percussie en gitaar. Voor elke denkbare gelegenheid biedt Elijah dus een geschikte combinatie mogelijkheid. Verder kan Elijah zorg dragen voor professioneel geluid en licht.
Graag overleggen wij met u welke mogelijkheden Elijah heeft om uw activiteiten muzikaal te ondersteunen. Bezoek onze website www.elijahmusic.nl om informatie aan te vragen en voor het bekijken van de concert agenda.
Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Alphen a/d Rijn Provincie: Zuid-Holland Contact: Maaike van Herpen Foto: Jan van Rijn Fotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 8350 Naar site: 1671 Vernieuwd: 06 april 2014  

Discografie:

'Elijah'(juni 2009)