Gospelkoor Reflection

Sinds 1995 is Gospelkoor Reflection een feit. Bestond het koor in het begin uit zon 20 leden, momenteel lig het ledenaantal op 80 personen

Jan Bode uit Tollebeek viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als dirigent. Veruit het grootste deel van die tijd is Jan dirigent van Gospelkoor Reflection, ook uit Tollebeek, dat in 2020 jubileert. En hoe kunnen dirigent en koor het beste hun dankbaarheid tonen en hun vreugde vieren? Natuurlijk met muziek!
Daarom geven zij op 15 en 16 november 2019 twee prachtige concerten met tevens een cd presentatie. Deze cd nemen zij in juni op bij Studio Groenland.
Deze concerten die gehouden worden MFC Nieuw Jeruzalemkerk te Emmeloord zijn warm aanbevolen en Reflection gaan er weer mooie avonden van maken.






Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Tollebeek Provincie: Flevoland Prijs: 325,- Contact: Willy Burgler Foto: Foto Caroline Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 109218 Naar site: 44833 Vernieuwd: 09 april 2019  

Discografie:

"Dwars door het vuur" (2000)
"Omdat ik geloof" (2004)
"In het stro"(2006)
"Een nieuw begin" (2009)
"Good News"(2012)
"Het verhaal van de Messiah"(2014}
"Deel Zijn Liefde"(2016)
 

Concertagenda:

Zondag 07 juli 2019
Donkerbroek - 9:30 uur - Werken wij mee aan de tentdienst van Gemeente Donkerbroek
  Zondag 15 september 2019
Oldelamer - 9:30 uur - Medewerking aan de startzondag
  Vrijdag 15 november 2019
Emmeloord - 20.00 uur - Jubileum concert 25 jaar Dirigent en Reflection in de MFC Nieuw Jeruzalemkerk Cornelis Dirkzplein 10 Emmeloord
  Zaterdag 16 november 2019
Emmeloord - 20:00 uur - Jubileum concert 25 jaar Dirigent en Reflection in de MFC Nieuw Jeruzalemkerk Cornelis Dirkzplein 10 Emmeloord
  Dinsdag 24 december 2019
Tollebeek - 21.30 uur - kerstnachtviering in de PKN Tollebeek
  Zondag 29 november 2020
Steenwijk - 19:00 uur - Zingend in de Grote kerk Steenwijk
  Zondag 13 december 2020
Stiens - 19:00 uur - Kerstconcert in de PG Stiens
  Donderdag 24 december 2020
Ens - 21.30 uur - kerstnachtviering bij de PKN de Zaaier Ens