Gospelkoor Inspiration

Gospelkoor ‘Inspiration’ bestaat uit ruim 80 leden uit Harderwijk en omstreken die met veel plezier zingen tot eer van God. Want zingen maakt blij!

Geďnspireerd door het evangelie van Jezus Christus willen we een inspiratiebron zijn voor anderen. We zingen onder andere pittige gospels, praise- en aanbiddingsliederen en luisterliedjes. De meeste liederen zijn in het Engels.

Ons koor staat onder leiding van Wim Rouw, hij dirigeert het koor en begeleidt op de piano.

Wim Rouw is sinds april 2002 dirigent van Inspiration. Van jongs af aan was hij al bezig met muziek, een hobby die uitgroeide naar een vak. Op zijn achttiende begon hij aan een studie aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar hij afstudeerde op hoofdvak trombone en bijvak piano. Hij speelde in zeer veel verschillende orkesten; Jazz, klassiek, pop en zo’n beetje alles wat er tussen zit voor hij het waagde om voor een koor te gaan staan. Hij begon het na enige tijd echt leuk te vinden en in datzelfde jaar was hij dirigent van drie koren. Gospel heeft zijn hart omdat het een combinatie is van muziek en beleving. Muziek wat je blij maakt, waar je vrolijk van wordt, omdat God zijn Zoon zond opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft!

Wekelijks repeteren en ontmoeten we elkaar op donderdagavond. Nieuwe leden zijn van harte welkom, dus houd je van zingen en gezelligheid kom dan op een donderdagavond om 20.00 uur naar het gebouw van de Stedelijke Harmonie in Harderwijk.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Harderwijk Provincie: Gelderland Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 7514 Naar site: 1546 Vernieuwd: 09 september 2013  

Discografie:

Follow Me