Gospelkoor Sjema

Ben je op zoek naar een enthousiast gospelkoor, dan is Sjema een uitstekende keuze. Van pittige uptempo praise tot ingetogen ballads; Sjema is een gospelkoor met een zeer uitgebreid repertoire.

Gospelkoor Sjema is opgericht in 1984 vanuit de Baptistengemeente te Sneek. In de loop van de jaren is het uitgegroeid tot een interkerkelijk gospelkoor. Sjema bestaat momenteel uit ruim 25 leden en staat o.l.v. dirigent Hans Molenaar.

Sjema verzorgt optredens binnen en buiten Fryslân bij kerk-, jeugd en tentdiensten. Ook voor een Kerstnachtdienst heeft Sjema een gevarieerd kerstrepertoire.

Wij zingen meerstemmig in het Nederlands en Engels. Op een apart tekstblad kunt u tijdens ons optreden de (vertaalde) teksten van onze nummers meelezen.

Sjema bestaat ruim 25 jaar en heeft in 2010 haar eerste CD uitgebracht. Deze cd (Glorious) is gepresenteerd tijdens het Jubileumconcert op zaterdag 16 oktober 2010.

Mail ons voor meer informatie of een boeking.


info@sjema.nl

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Sneek Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Elske Jellema Foto: 2011 sjema.nl Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 11515 Naar site: 1681 Vernieuwd: 12 december 2014  

Discografie:

Glorious (2010)