The Ray Stabbing singers

Het koor is opgericht in 1971 en is ontstaan uit het toenmalige “Jongerenkoor Weert”. Sinds 1 januari 2015 staat ons popkoor onder leiding van dirigent Theo Collaert. Het popkoor wordt begeleid door piano en een combo. Het repertoire bestaat uit popnummers uit de oude en nieuwe hitlijsten.

Het popkoor streeft ernaar om regelmatig een eigen show te presenteren en treedt daarnaast geregeld op, bij verschillende gelegenheden in Weert en omstreken.

In 2016 vierden we ons 45-jarig jubileum o.a. met het concert “Pop meets a capella” met medewerking van mannenkoor Manoeuvre, a capella zanggroep “Mooche” en de band “The Oaken Towels”.

In 2017 zijn we van start gegaan met het vernieuwen van ons repertoire, stemvorming en de presentatie van ons koor. In 2018 gaan we hier vol enthousiasme mee verder.

Mocht je interesse hebben om eens te komen luisteren of mee te zingen, dan kan dat! Je bent van harte welkom bij onze repetitie op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Locatie is het buurthuis op Groenewoud, Kesselstraat 28 in Weert.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Pop Plaats: Weert Provincie: Limburg Contact: Thijs Clement Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5413 Naar site: 1621 Vernieuwd: 05 november 2021