Gospelgroep Promise

Gospelgroep Promise is op 8 september 1991 opgericht. Het koor is ontstaan uit een fusie van de twee koren: Singing Word en De Removals.

Promise is een enthousiaste groep zangers en zangeressen, we worden begeleid door een band en we staan onder leiding van onze inspirerende dirigent Menno Hakvoort.

Als standplaats hebben we Espel waarop vrijdagavond ook de wekelijkse repetitie plaatsvind. De leden komen verspreid uit de dorpen en zelfs daarbuiten.

We hebben als doel om door middel van zang en muziek het evangelie uit te dragen. Merendeel zijn het kerkdiensten, van diverse gezindten, waar we onze muzikale medewerking verlenen. Promise heeft een breed repertoire in verschillende stijlen, varierend van black gospel tot ballads en blues en tegenwoordig ook Worship en praise waarin we Gods glorie bezingen.

Ook is er de mis Gloria, bekend van het Oslo Gospel Choir, welke door leden van Promise vertaald werd in het Nederlands en welke we regelmatig nog ergens uitvoeren.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Rutten Provincie: Flevoland Prijs: 275,00 Contact: A. Zijlstra Foto: Eigen foto. Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6011 Naar site: 1670 Vernieuwd: 27 oktober 2021  

Discografie:

A Promise To Keep
Gloria - Gospelmis met Promise.