Gospelkoor Chananja

Chananja: de Here is genadig. Dat is de betekenis van de naam van ons gospelkoor dat uit circa 60 enthousiaste mensen bestaat, die zang en muziek gebruiken om het evangelie (de blijde boodschap) dichter bij de mensen te brengen.

Het koor staat onder leiding van Peter Koetsveld, die naast het dirigeren ook zo nu en dan de band muzikaal aanvult met zijn klarinet. Chananja wordt bij ieder optreden begeleid door een uitgebreide band. Deze bestaat uit een vaste formatie van 2 koperblazers, klarinet, gitaar, piano/synthesizer, bas, drums, viool en percussie.

Het repertoire is zeer gevarieerd van rustige aanbidding tot stevige gospel. Voor het grootste gedeelte bestaat het repertoire uit (vaak eigenvertaalde) Nederlandstalige liederen. Dit is een bewuste keuze, omdat de moedertaal toch dichter bij de hoorders staat dan een buitenlandse taal.

Chananja levert regelmatig een bijdrage aan zang- en kerkdiensten . (De band is, op verzoek van de uitnodigende organisatie, bereid om ook de samenzang te begeleiden.) Ook avondvullende programma's worden regelmatig door Chananja georganiseerd...

Kom een keer kijken, ook op de repetities bent u van harte welkom..! Wij repeteren van 19:30-21:30 in de Haveling in Wijngaarden.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Nederlandstalig Plaats: Wijngaarden Provincie: Zuid-Holland Prijs: 325,- Contact: Corrie van den Enden Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5150 Naar site: 1510 Vernieuwd: 27 oktober 2021  

Discografie:

- Bouwen op de Rots
- Alles (2012)