Leonie

Ik ben Leonie van den Berg, schrijver en zangeres van Nederlands- en Engelstalige luisterliedjes. Met mijn vaste pianist Henk Lip breng ik al jaren troost, hoop en een glimlach in de kerken die we bezoeken.

Ik schrijf liedjes met een boodschap, vaak over persoonlijke thema’s. Het geloof speelt een grote rol in mijn leven en dit is terug te horen in de teksten. Ik bespeel verschillende instrumenten, maar laat me meestal begeleiden zodat ik mij kan focussen op het overbrengen van de inhoud.

We treden niet voor je op, maar we beleven de dienst samen met je. Dat verschil kun je horen en voelen! Wat ik zeg en zing sluit aan bij de beleving van de Protestantse kerk. Hier ben ik zelf thuis en we horen vaak de wens dat de muziek aansluit bij de eigen ‘taal’ en gebruiken. Daarom richten we ons speciaal op PKN gemeentes.

Henk is een ervaren pianist, die moeiteloos mij en alle samenzang begeleidt. Door onze jarenlange, nauwe samenwerking en vriendschap kunnen we perfect inspelen op wensen. En ook op het moment zelf passen we de plannen eenvoudig aan als dit nodig is. Zo zijn we écht een aanvulling op de dienst of viering!

Ik woon met David en onze 3 kinderen in Emmeloord. Samen met Henk schreef ik 2 musicals en verschillende projectliederen voor Christelijke organisaties. Ook zijn we enthousiaste ambassadeurs van World Vision. Naast alle activiteiten als zangeres/liedjesschrijver werk ik in het onderwijs.

Gegevens:

Categorie: Duo Genre: Pop Plaats: Emmeloord Provincie: Flevoland Prijs: Vanaf €200 Contact: Leonie van den Berg Foto: Pim van den Maden Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 14719 Naar site: 2712 Vernieuwd: 01 november 2021