Resin

Resin is een zanggroep uit de gemeente Midden Drenthe. RESIN betekent BRON VAN VREUGDE. Het is een enthousiaste groep mensen die door middel van zang en muziek uiting willen geven aan hun geloof. Door de aanwezigheid van leden uit verschillende geloofsgemeenschappen krijgt ook de oecumenische gedachte inhoud.

Resin is in het najaar van 1987 gestart met 9 mensen vanuit een gesprekskring en telt op dit moment 19 leden. De zanggroep brengt voornamelijk Nederlandstalig repertoire, eigentijds, passend binnen een liturgie.

Resin verleent regelmatig medewerking aan kerkdiensten, waaronder jeugd-, kinder- en bijzondere diensten, zangavonden en andere activiteiten.

Op maandagavond oefenen wij van 20.00 tot 21.30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Nederlandstalig Plaats: Hooghalen Provincie: Drenthe Prijs: 100 Contact: Marianne Bakker Foto: MarttjePhotography Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 18167 Naar site: 2696 Vernieuwd: 29 mei 2022  

Discografie:

- Resin (bron van vreugde)
- Een Vonk is al genoeg
- Samen
 

Concertagenda:

Zaterdag 24 december 2022
Drijber - 19.30 uur - Wij verlenen medewerking tijdens kerstavond in de PKN Gereformeerde kerk, Berkenweg 12 te Drijber.
» Meer info