Wim Bevelander

Al 30 jaar reist Wim Bevelander door het land om op te treden. Soms met een band, dan weer enkel met een akoestische gitaar, maar altijd met Nederlandstalige, pittige songs. Hij schrijft teksten die je raken, doen glimlachen en die tot nadenken stemmen. Hij doet uitspraken die blijven haken, die je confronteren of bemoedigen.

In 2012 kreeg hij een nominatie voor de Zilveren Duif in de categorie beste tekstdichter/componist. In 2013 werd zijn laatste kindercd (Zoetzuur) genomineerd als beste cd. In 2014 werd een lied van de cd ZIN genomineerd en in 2015 een lied van de cd Soms heb je verdriet. Op 29 januari 2022 viert hij zijn 40-jarig jubileum.

Meer info over Wim Bevelander vind je op www.wimbevelander.nl of Facebook Wim Bevelander

Contactadres:
Tel. 06-20830251
Joke Smiterf 92
3315 VD Dordrecht
wimbevelander@gmail.com

Wil je een evenement organiseren, dan kun je Wim, al of niet met band uitnodigen. In overleg zijn er veel mogelijkheden.

Zoek je een leuke kerstmusical met soundtracks en/of bladmuziek: meer via wimbevelander@gmail.com. Ook op Youtube fragmenten: Kerstmusical Joppie.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: Dordrecht Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg Contact: Wim Bevelander Foto: Anne foto's Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 9786 Naar site: 2432 Vernieuwd: 02 november 2021  

Discografie:

Discografie Wim Bevelander

1983: Goeie Grond
1986: Postzegel
1989: Kontrast
1994: Je bent uniek (kinder-CD)
1996: Het Boek (kinder-CD)
2003: Ik zie je zitten (kinder-CD)
2005: Integer (live)
2007: Postzegel en 25 andere liedjes(dubbel-cd)
2007: Wat er ook is…(kinder-cd)
2008: Als niets meer rijmt
2011: ZOU't
2012: Zoetzuur (Kinder-cd)
2012: Kerstmusical 'Joppie'
2013: Z!N
2015: Soms heb je verdriet
2016: De wind is buiten adem
2017: Bevelander Bootlegs
2018: Perspectief (maxi single)
2021: Kleinkind (single)

Verder werkte Wim mee aan de kinder-cd’s van Stichting Opwekking. Ook staan er liedjes van hem op de Okékids cd’s van Highway Music.Vertalingen door Wim van Engelstalige liederen voor koren zijn verkrijgbaar via Small Stone Media Dordrecht.
29 januari viert Wim zijn 40-jarig jubileum door een optreden te geven in zijn Woonplaats Dordrecht met een professionele band. Kaartjes reserveren via:https://www.truetickets.nl/e/15530/wim-bevelander-40-jaar-kleinkunst
 

Concertagenda:

Zaterdag 29 januari 2022
Dordrecht - 20:00 uur - 40-jarig jubileumconcert met professionele band. Locatie: Dordrecht, Energiehuis, Ketel 2.
» Meer info