Maaike van der Neut

Als evangeliste wil ik het goede nieuws vertellen. Door middel van spreken en zingen en getuigen vanuit mijn hart. Met de ervaring die ik in de loop der jaren opgedaan heb merk ik dat deze vorm een ieder aan spreekt. Al jaren zing ik in kerken en ziekenhuizen. Ook op andere locaties heb ik mogen zingen en spreken. Mijn roeping is spreken en zingen vanuit zijn Woord. De ervaring delen met andere over de vele wonderen die ik de afgelopen jaren heb mogen ervaren met mijn Heer en Heiland Jezus Christus geeft de mensen een steuntje in de rug. Mijn genezing zittend in een rolstoel en naar buiten lopen zoals ieder ander of knielen aan de voeten van Jezus tijdens mijn bijna doodervaring. Ik heb daarom het sterke verlangen het goede nieuws naar de mensen te brengen en hen te bemoedigen met het Woord. Hen te vertellen van Zijn alles omvattende liefde. De prijs die Jezus Christus met Zijn leven betaald heeft als offer aan het kruis.

Zo lief heeft God de wereld gehad dat hij zijn enig geboren zoon gegeven heeft opdat een ieder die in hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven hebt.

Joh 3:16Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: Spijkenisse Provincie: Zuid-Holland Prijs: in overleg Contact: John van der Neut Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 8949 Naar site: 1387 Vernieuwd: 03 april 2017  

Discografie:

Door God gegeven
Op weg met God
Liefde van God
Kerst met Passion
Lof, dank en aanbidding
Nooit meer alleen
Wat een Genade