Appelscha s Sjamasj

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn het gospelkoor Sjamasj uit Appelscha. Sjamasj is de hebreeuwse benaming voor dienaar. Het is de negende kaars op de Menora kandelaar. Deze kaars dient ervoor de andere kaarsen aan te steken. Wij zien ons als gospelkoor graag in de rol van de Sjamasj: anderen aansteken met Gods liefde en zo zingend gehoor geven aan de opdracht om de blijde boodschap door te geven aan jong en oud.

Het koor bestaat uit 21 leden. Onder leiding van dirigent Carola Tavenier en begeleid door Gert Jan Jaarsma op piano (en evt. gastdrummer) zijn we regelmatig te horen in kerkdiensten. Bij voorkeur zingen we zonder versterking. Ons repertoire bestaat uit gospels, balads, Nederlands- en Engelstalige liederen. Op onze website zijn enkele fragmenten te horen. De gezelligheid is bij ons net zo belangrijk als de muziek en dat gaat hand in hand met een erg goede sfeer waardoor we kunnen staan voor superleuke repetities en optredens.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Appelscha Provincie: Friesland Prijs: 175,00 euro Contact: Janneke Nagelhout Foto: A. van Fleeren Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 10366 Naar site: 1566 Vernieuwd: 20 december 2015