Elisa Krijgsman

Elisa Krijgsman is bekend als gitarist, producer, aanbiddingsleider en songwriter. Nummers als "Heer, U bent welkom", "Ik wil juichen" en "Vader, U bent goed" zijn van zijn hand.

Ook organiseert hij 2 jaarlijks het "Hemeltijd" weekend (voorheen Come to Worship) op De Betteld in Zelhem en de Kroeze Danne in Ambt Delden.

Voor meer info over deze weekenden kun je mailen met info@hemeltijd.nl
Voor optredens kunt u mailen naar worship@hemeltijd.nl

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Ede Provincie: Gelderland Prijs: in overleg Foto: Henk-Jan Oudenampsen Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 350214 Naar site: 307842 Vernieuwd: 26 oktober 2021  

Discografie:

2001 Onvoorwaardelijk
2003 Samen
2004 I bow down - live worship
2005 Opnieuw
2006 Onvoorwaardelijk / Samen als dubbel-cd
2007 Laat het zien
2009 Bij U zijn
2012 De vijfde symfonie
2015 Opnieuw / Laat het zien als dubbel-cd
2015 Op visite (CD/DVD)