Desire

Met zo'n 50 leden uit de Haarlemmermeer en uit verschillende kerkelijke gemeentes vormen wij Desire. Een eigentijdse, uitdragende en gezellige groep. We zoeken bij medewerkingen graag naar balans in combinatie met het thema van de dienst.

We worden begeleid door ons eigen combo (ook op andere momenten in dienst inzetbaar, vraag hiernaar bij boeking). Trefwoorden zijn bij ons: Geloof, muzikaliteit, gezelligheid. Ook de rustiger nummers vinden in ons repertoire een goede plaats.
Gods woord te mogen brengen en het verlangen om mensen te raken met de nummers die we tot Zijn eer zingen is wat de naam van ons koor (Desire) uitdrukt.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of Desire ook iets voor jou is? Kom dan gerust langs om te luisteren of mee te zingen.
Op dinsdagavond repeteren wij in de Marktpleinkerk (marktplein 96 in Hoofddorp) van 20.00 uur tot 22.00 uur. Vanaf 15 jaar ben je van harte welkom!

Voor geluidsfragmenten, boekingen en andere info kun je kijken op onze website: www.desirehoofddorp.nl
Voor kerkdiensten op zondag hanteren we een straal van +/- 35 km (altijd in overleg).
Desire is open voor iedereen en niet verbonden aan een vaste kerkelijke gemeente.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Blackgospel Plaats: Hoofddorp Provincie: Noord-Holland Prijs: 195 euro Contact: S Goudriaan Foto: Desire Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 11757 Naar site: 2114 Vernieuwd: 26 oktober 2021  

Discografie:

- Faithful and True