PraiseMen5

Wij zijn PraiseMen5, een enthousiaste en inmiddels ervaren praiseband uit Kampen die de Heer onze God groot wil maken door een muzikale bijdrage te leveren aan diverse kerkelijke activiteiten. We presenteren ons als een instrument in Gods hand die de samenzang begeleidt en luisterliederen speelt. De afgelopen jaren hebben we in de wijde regio gespeeld tijdens kerkdiensten, jongerendiensten, (kids)praiseactiviteiten en tijdens vakantiebijbelweekfestiviteiten.

Onze bezetting is zodanig dat wij breed inzetbaar zijn, van een ‘klassieke’ insteek met akoestisch gitaar, piano en viool tot en met het stevige ‘rocky’ genre met de volledige band. Standaard presenteren we een mooie mix van beide, afhankelijk van de sfeer en uiteraard de teksten van de liederen. Tevens kunnen wij zelfstandig een dienst of avond vullen, waarin wij meditatieve momenten kunnen inbouwen. Wij spelen overwegend opwekkingsliederen, maar ook ‘psalmen voor nu’ en een enkel lied van bekende gospelartiesten.

Meer weten, zien of horen ? Kijk even op onze website www.praisemen5.nl

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Kampen Provincie: Overijssel Prijs: in overleg Contact: Hans van Putten Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6480 Naar site: 1420 Vernieuwd: 30 maart 2012