Sjem

Sjem is een breed inzetbare band met acht leden. Als organisator kun je bij Sjem kiezen uit verschillende mogelijkheden: themadiensten, top2000-diensten, dienstvullende concerten en medewerking aan bijzondere kerkdiensten. Ook treden we op tijdens huwelijksceremonies en andere vieringen, binnen en buiten de kerk.

De missie van Sjem is al bijna vijftig jaar om door ballads, stevige rock-, blues- en popsongs en samenzangliederen het publiek aan te raken en te vertellen van over Gods liefde.

Een groot deel van het repertoire van Sjem bestaat uit eigen composities met teksten geschreven door de bandleden. Er wordt zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal gezongen en ook hebben we in het Fries vertaalde nummers in ons repertoire. Onze teksten worden tijdens de optredens afgebeeld via een beamerscherm. De Engelse teksten worden hierbij met de Nederlandse taal ondertiteld.

Sjem biedt volledig verzorgde (thema)diensten aan en verzorgt avondvullende concerten. We zijn ook te boeken voor een top2000-dienst. Daarnaast verlenen we medewerking aan kerkdiensten, zoals jeugddiensten en jeugdkerken.

Graag informeren wij je over de mogelijkheden. Neem contact op via het boekingsformulier op onze website of via sociale media. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op.

We hopen je binnenkort te ontmoeten bij een van de komende optredens en concerten!

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Pop Plaats: Friesland Provincie: Friesland Prijs: €475,00 Contact: Joke Kootstra Foto: © Chrissies Fotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 25327 Naar site: 2792 Vernieuwd: 01 mei 2023  

Discografie:

- In Vogelvlucht (1986)
- Perspectief (1989
- Is er meer (1993)
- Jouw Keus (1998)
- Open Vensters (2005)