Sjem

Gospelband "Sjem"

We zijn in het noorden van het land inmiddels geen onbekende meer. Al meer dan 35 jaar nemen we als band, bestaande uit vijf muzikanten, aangevuld met twee geluidstechnici, een belangrijke en toonaangevende plaats in het gospelcircuit in.

Gospelband "Sjem" wil haar publiek meenemen op een muzikale reis. Deze muzikale reis voert langs prachtige ingetogen ballads, stevige rocky popsongs en mooie up- tempo nummers en liederen uit "Opwekking" naar de kern van haar boodschap. Deze boodschap vertelt dat God Liefde is en Hij onvoorwaardelijk naast ons wil staan op onze levensreis.

Een groot deel van het “Sjem-repertoire” bestaat uit eigen composities met teksten geschreven door de bandleden. Er wordt zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal gezongen. Onze teksten worden tijdens de optredens afgebeeld via een beamerscherm. De Engelse teksten worden hierbij met de Nederlandse taal ondertiteld.

Sjem biedt volledig verzorgde diensten aan en verzorgt avondvullende concerten en praise-avonden. Daarnaast verlenen we medewerking aan kerkdiensten, zoals jeugddiensten en jeugdkerk etc.

Graag informeren wij jullie over de mogelijkheden. Neem contact op met Haise Veen, onze contactpersoon, of vul het informatieformulier in op onze website. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op.

Contact Sjem: Haise Veen
Tel: (06) 53 31 47 31

www.sjem.nl
http://gospelbandsjem.blogspot.com
https://www.facebook.com/gospelband.sjem
https://twitter.com/gospelbandsjem

We hopen jullie binnenkort te ontmoeten bij een van de komende optredens en concerten!

Haise | Joke | Rudy | Abe | Almar | Jelke | Baukje | Hielke


Gegevens:

Categorie: Band Genre: Pop Plaats: NO Friesland Provincie: Friesland Prijs: Op aanvraag Contact: Haise Veen Foto: © Ilse Veen Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 22068 Naar site: 1957 Vernieuwd: 29 oktober 2019  

Discografie:

In Vogelvlucht (1986)
Perspectief (1989
Is er meer (1993)
Jouw Keus (1998)
Open Vensters (2005)