Sandra van den Brand

Sandra van den Brand heeft klassiek zang gestudeerd aan het Conservatorium van Den Haag. Naast de zangkunst heeft zij zich bekwaamd in de schilderkunst en combineert beide kunstvormen tijdens haar concerten. Eind 2008 heeft zij haar solo CD "je bestemming" opgenomen met 12 zelfgeschreven Nederlandstalige gospelsongs. Bijpassende schilderijen van Sandra's hand worden tijdens de concerten met de beamer geprojecteerd. Sandra van den Brand schrijft liederen vanuit een bijbeltekst, laat zich hierdoor inspireren tot het maken van een schilderij en weet de luisteraar te raken door de teksten en beelden. Meer over Sandra's werk als zangeres en kunstenares is te lezen op de website: www.ZangArt.nl.

Naast de promotieconcerten die momenteel rond haar CD met zelfgeschreven liederen plaatsvinden is Sandra van den Brand ook te boeken voor een klassiek concert met bijvoorbeeld opera-aria's of oratorium-aria's. Ook hierbij kan zij haar schilderkunst meenemen als visueel element bij een concert.

www.ZangArt.nl


Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Klassiek Plaats: Den Haag Provincie: Zuid-Holland Contact: Sandra van den Brand Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4092 Naar site: 1360 Vernieuwd: 29 oktober 2008  

Discografie:

"je bestemming" solo-album van Sandra van den Brand. Geproduceerd door Harry Govers. Pianobegeleiding Tatiana Kiourou.