Promising Voices

In januari 1994 is Interkerkelijk koor Promising Voices opgericht onder leiding van Rob Borst. In december 1996 verzorgden we voor het eerst de “Volkskerstzang” in de Dorpskerk. Dit is sindsdien een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.
Inmiddels heeft Leon van Veen de artistieke leiding van het koor op zich genomen.

Leon is afgestudeerd in schoolmuziek, met als specialisatie koordirectie, aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Promising Voices is een koor dat bestaat uit ongeveer 70 leden tussen de 18 en 55 jaar.

De doelstelling van Promising Voices is: Door enthousiast te zingen, onder leiding van een dirigent, ontspannen bezig te zijn en door middel van medewerkingen en concerten Gods boodschap uit te dragen. Het repertoire bestaat uit onder andere gospels, relypop en ballads. We repeteren wekelijks op dinsdagavond en werken gemiddeld 6 tot 8 keer mee aan verschillende soorten kerkdiensten in Bodegraven en omstreken.

In het mei 2007 heeft het koor een commerciële cd opgenomen. Op deze cd staan religieuze liederen, waarvan er een aantal speciaal voor Promising Voices geschreven zijn door dirigent Leon van Veen. Aan deze CD heeft Susanna Fields haar medewerking verleend. Juni 2007 was er een groot concert in het Castellum in Alphen aan den Rijn.
Op 20 december 2008 is er weer 3 x een geweldige Volkskerstzang geweest.
16 Mei 2009 volgen er 2 concerten ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan. Dit concert is samen met het Jostibandorkest, speciale gast is Gregor Bak.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Bodegraven Provincie: Zuid-Holland Contact: Els van Os Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 7448 Naar site: 1461 Vernieuwd: 24 april 2009  

Discografie:

* All for One (2007)
* Kerst te midden van duizenden lichtjes (2008)