Musicalgroep Besoyen

Een musicalgroep, die optredens verzorgt van bijbelse musicals, zoals Wereldnieuws 1.0, Ruth, Jona, Jozef en een aparte kerst- en paasmusical. Vanaf april 2010 onze nieuwe bijbelse musical "Jozef, de dromenkoning". Vanaf 2014": Wereldnieuws, Brengt Het Nieuws en vanaf 2015 de advents/kerstmusical "Luchtpost". Vanaf 2017 hopen we een nieuwe productie te brengen. Zie verder: www.musicalgroep-besoyen.nl.

We hebben de musical Wereldnieuws vernieuwd:

Dagelijks brengt de krant ’Wereldnieuws’, het nieuws bij de bewoners van Jeruzalem. De krantenjongens nemen ons mee naar Israël in de tijd van de Romeinen. Wat staat er in de kranten? “Wereldnieuws, Wereldnieuws...” roepen de krantenjongens.

“Arrestatie bij de Olijfberg, Joden woest op Jezus, Veel Joden in de stad voor het Pesachfeest” Petrus wil het nieuws niet horen. Petrus is in de war. Al die jaren… voor… voor niks. Hij begrijpt het niet.., maar hij gaat op zoek naar antwoorden. Misschien kan de krant “Wereldnieuws” hem daar bij helpen.

De musical “Wereldnieuws” is gebaseerd op de bijbel. De musical speelt zich af in de dagen nadat Jezus van Nazareth is gekruisigd. Nieuws van toen wordt actueel gemaakt. Het is een musical voor jong en oud met emoties (een lach en een traan).

Voor meer informatie: www.musicalwereldnieuws.nl, www.musicalgroep-besoyen.nl of (0416) 34 33 98.Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Nederlandstalig Plaats: Waalwijk Provincie: Noord-Brabant Prijs: EUR 125 + co Contact: Henk Spuybroek Foto: Henk Spuybroek Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 8386 Naar site: 1416 Vernieuwd: 20 november 2016  

Discografie:

n.v.t.