Gospelkoor The Spirit

Het koor is in 1984 opgericht en bestaat uit 45 enthousiaste en trouwe leden. Het koor wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, drums en basgitaar. We treden regelmatig op in kerkdiensten en bij diverse kerkelijke activiteiten. De missie van ons koor is met zang en muziek mensen te bemoedigen en het bevrijdende Evangelie te brengen aan allen die daarvoor open staan.
De kracht van het koor zit in het gevarieerde en eigentijdse repertoire.
In 2009 vierden we ons 25-jarig bestaan. Er stonden diverse activiteiten op de agenda, waaronder het opnemen van een live cd, gratis optredens in instellingen en een spetterend jubileumconcert in november. Tijdens dit concert werd onze nieuwste cd gepresenteerd.
Sinds het jubileumjaar geeft het koor een aantal keren per jaar een gratis optreden bij maatschappelijke en sociale instellingen, (o.a.daklozenopvang, opvang voor verslaafden, gevangenis enz.)
In mei 2010 maakte het koor een Evangelisatie-, bemoedigingstournee naar Oost-Europa. Tevens hebben we, indien gewenst een avond/ochtendvullend evangelisatieprogramma. Dit programma is voor het eerst uitgevoerd in mei 2011 in de Katholieke Pius X-parochie in Kortrijk, BelgiŽ. In 2013 heeft het koor wederom een bemoedigingstoernee door Oost-Europa gemaakt. In 2014 viert het koor haar 30-jarig bestaan met een groot concert op 22 november.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Doornspijk Provincie: Gelderland Prijs: 200.-- Contact: B. Vinke Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 13939 Naar site: 1538 Vernieuwd: 06 februari 2018  

Discografie:

1994 We've good news
1996 Breathe the light (i.s.m. 2 andere koren)
2001 Schepping...wederkomst
2006 We've got the Spirit
2009 Celebration with the Spirit
 

Concertagenda:

Zaterdag 09 november 2019
Doornspijk - 19.30 uur - Lustrumconert 35 jaar The Spirit, Gereformeerde kerk, Zuiderzeestraatweg 84, Doornspijk
» Meer info
  Zondag 01 december 2019
Nunspeet - 17.00 uur - Adventspraise, Opstandingskerk, Feithenhofweg 24, Nunspeet
» Meer info
  Dinsdag 24 december 2019
Doornspijk - 22.00 uur - Kerstnachtdienst, Gereformeerde kerk, Zuiderzeestraatweg 84, Doornspijk
» Meer info
  Woensdag 25 december 2019
Hulshorst - 18.30 uur - Avondzangdienst 1e Kerstdag, Kapel, Zandhuisweg 2, Hulshorst
» Meer info