Just4U

Wij spelen in op uw wensen!
In haar 16 jarig bestaan, is de band uitgegroeid tot een ware live act. Door de brede bezetting, inclusief brass sectie, beschikt de band over een geheel eigen geluid. Just4U bestaat uit 7 muzikanten en een geluid en opname technicus.
Het repertoire wordt volledig zelf gearrangeerd en omvat alle mogelijke samenzang liederen, gezangen, psalmen, opwekkingnummers, tot en met alle moderne gospel en popsongs die ge´ntegreerd kunnen worden, binnen een programma, dienst, viering, bijeenkomst, concert etc.
Daarnaast beschikt Just4U over een aantal kant en klare themadiensten, waardoor u geen voorganger en organist hoeft in te zetten.
Al jaren is het WE Sing concept al een groot succes nummer, waarbij het publiek interactief meebeslist wat er door hen gezongen gaat worden en door de band gespeeld wordt als solo nummers, afgewisseld met enkele inhoudelijke momenten. Via de moderne media is dat ook een aantal weken voorafgaande aan een optreden, digitaal te realiseren en wordt het interactieve aspect nog breder getrokken
Alle teksten worden getoond via de beamer en zonnodig vertaald in het Nederlands, wij beschikken over een eigen geluidsinstallatie geschikt voor zalen tot 750 personen, dit is eenvoudig uit te breidden, ook met licht.
Kortom wij zijn er Just4U!

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Pop Plaats: Hoogeveen Provincie: Drenthe Prijs: in overleg i Contact: Hans Blenkers Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5501 Naar site: 1533 Vernieuwd: 12 juni 2016  

Discografie:

Jus4U (eigen beheer opgenomen en uitgebracht, niet meer verkrijgbaar)