Revelation

Graag stellen we Gospelchoir Revelation aan u voor.
We zijn een groep enthousiaste zangers en zangeressen, die via ons zingen de naam van de Here God groot willen maken. We werken geregeld mee aan kerkdiensten, maar ook andere optredens doen we met veel plezier. We willen graag geloofwaardig overkomen en vinden daarom uitstraling en inspiratie erg belangrijk. Volgens de reacties van de toehoorders lukt dat meestal goed.
Tijdens onze optredens worden we begeleid door onze pianist en vocalcoach: Tim van Dorst(www.timvandorst.nl) en Jos Wildenbeest onze geluidsman. Het genre dat we zingen bestaat vooral uit (black-)gospel.

De naam Revelation betekent Openbaring. Het is namelijk een openbaring om te mogen zingen en uitdragen wat het geloof in de opgestane Heer in je leven betekent. En dat is waar Revelation voor staat!

Ons koor wordt gevormd door zo’n 25 mannen en vrouwen, variërend in leeftijd van jong tot niet te oud. We zijn niet gebonden aan een kerkelijke organisatie en dat is ook te merken aan de samenstelling van ons koor. De leden komen vooral uit Winterswijk, maar ook uit Aalten en omstreken.

Een ieder die een beetje stem heeft en deze wil gebruiken om in tekst en muziek het evangelie uit te dragen is bij ons welkom!

Kom vrijblijvend luisteren op maandagavond, onze repetitieavond, van 20.00 uur tot 21.30 uur in gebouw De Ontmoeting, Jeugdkerkstraat 5 te Winterswijk.

Voor meer informatie kun je terecht bij José Houwers 0543-476709
Of mail: revelation.winterswijk@live.nl

Bezoek ook onze website!!Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Winterswijk Provincie: Gelderland Prijs: vanaf € 225 Contact: José Houwers Foto: Revelation Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4794 Naar site: 1417 Vernieuwd: 09 april 2019