Gospelkoor Spirit

Spirit is een enthousiast en swingend gospelkoor onder leiding van dirigent Maarten Wassink. Het koor is onderdeel van het Charles Vermeer Zanginstituut te Capelle aan den IJssel.

De muziek die wij zingen is gebaseerd op de bijbel; "Gospel" betekent tenslotte "Evangelie".

Onze leden hebben uiteenlopende geloofsachtergronden, maar dat weerhoudt ons niet om samen met veel plezier en vol overgave te zingen voor de Here God.

Met ons brede repertoire (zowel a capella songs als rock, soul, funk en blues) proberen wij iets van de boodschap en liefde van God uit te dragen, waarbij er vanzelfsprekend ruimte is voor ieders eigen beleving.
Wij hopen met onze muziek de mensen om ons heen te laten delen in de gevoelens van vreugde, vrijheid en verbondenheid die wij ervaren door samen te zingen.

Hoewel er van onze koorleden een grote inzet wordt verwacht, is de sfeer tijdens de repetities vriendschappelijk, gezellig en ongedwongen. Er wordt hard gewerkt, maar ook erg veel gelachen!

Onze leden hebben heel veel plezier in het zingen, onze muziek is eigentijds, kortom: wij zijn een koor met "spirit".


Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Capelle aan den IJssel Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg Contact: Jan Marks Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4775 Naar site: 1802 Vernieuwd: 01 april 2013