VoiceMail

oiceMail is een enthousiast koor dat is opgericht in 1999. De afgelopen twintig jaar heeft het koor een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig bestaat het koor uit ruim 20 personen van diverse leeftijden. Een gevarieerde groep mensen met en zonder religieuze achtergrond, die komen uit Veenhuizen zelf, maar ook uit de omgeving, zoals Roden, Norg, Peize, Smilde, Een en Assen.

Repertoire
VoiceMail is een sociaal en positief ingestelde groep mensen die, onder leiding van Peter Kleefman en begeleiding van pianiste Margreet Puite, werkt aan een mooi repertoire in de breedste zin van het woord (modern, klassiek, gospel, Bach, Taizé, Nederlandstalig, Engels, Russisch, Latijn) en ook eigentijdse popmuziek met een boodschap.

Optreden
We treden regelmatig op en beleven daar veel plezier aan en geven dit ook graag door in de vorm van onze enthousiaste zang. Zo maken wij van ieder optreden een feestje voor ons publiek en onszelf. We werken mee aan kerkdiensten, vieringen, trouwgelegenheden en allerlei andere gelegenheden en evenementen.

Belangstelling
Iedereen die plezier beleeft aan het samen zingen en tussen de 16 en 65 jaar oud is heten wij van harte welkom in ons koor. Val je in deze leeftijdsgroep en ben je toe aan een leuke uitdaging dan kun je lid worden, wel of geen religieuze overtuiging, koorervaring of niet. Onze voorkeur gaat vooral uit naar heren die de tenor- en baspartij kunnen versterken. Je kunt eerst een paar keer met ons komen repeteren om te ontdekken hoe het er bij ons aan toe gaat. We oefenen op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in Kindcentrum Speel en Leer, Kerklaan 3, 9341 AV Veenhuizen.

Contact
Spreekt ons koor je aan en/of zoek je voor je viering, dienst of bijeenkomst nog muzikale omlijsting, dan verzorgen wij dit met plezier voor je! Wil je eerst iets meer van ons weten, is de informatie op deze website niet voldoende? Dan kun je ons ook via e-mail bereiken via het contactformulier op deze website of via voicemailveenhuizen@gmail.com.

Gegevens:

Categorie: Koor Plaats: Veenhuizen Provincie: Drenthe Prijs: 235,00 Contact: Luta van der Leij Foto: Van der Leij Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5692 Naar site: 1723 Vernieuwd: 05 november 2021