VoiceMail

Maak kennis met VoiceMail

We zijn een enthousiast koor dat bestaat uit ongeveer 30 leden in leeftijd variŽrend van 18 tot 65 jaar. Iedereen in deze leeftijdsgroep die toe is aan een leuke uitdaging kan lid worden van ons koor, wel of geen religieuze overtuiging, koorervaring of niet.

Onze zang wordt ondersteund door fluit, piano en gitaar. Onze dirigent is Peter Kleefman. Tijdens optredens worden we op de piano ondersteund door Marthje Nieuwenhuis.

Ons doel is samen plezier beleven en geven door het
zingen van liederen met een boodschap.

We worden vaak gevraagd te komen zingen in kerken, op campings, ziekenhuizen en wooncentra voor ouderen en mensen met een beperking.

Ons repertoire is vrij breed. Het varieert van
klassiek, pop, praise, gospel tot moderne muziek. We pakken ook graag iets anders op.

We repeteren op woensdagavond in Veenhuizen van 19.30 tot 21.30 uur. Kom gerust eens vrijblijvend kijken! Natuurlijk zijn nieuwe leden welkom!

Ben je drummer of bespeel je ander instrument? Dan zijn we ook naar jou op zoek!

Kosten van een optreden:
 Binnen straal van 20 km (Veenhuizen) Ä 235,00
 Buiten straal van 20 km worden er boven de kosten van het optreden, reiskosten in rekening gebracht (Ä 0, 20 per km - per auto)

Meer over VoiceMail:
VoiceMail bestaat sinds 1999 en is een relatief kleine groep. We houden van de ongedwongen sfeer die binnen ons groep heerst.

Onze dirigent is Peter Kleefman. Onder zijn leiding zingen we eigentijdse muziek, die een nieuwe richting geeft aan de kerkelijke vieringen. Naast de (veelal moderne) religieuze gezangen zingen we ook (bekende) meer wereldse melodieŽn.

Ons repertoire is een verrassende mix van eigentijdse Engels- en Nederlandstalige gevarieerde religieuze-, pop- en klassieke muziek.

Kortom we steken de klassieke (religieuze) kooruitvoeringen in een nieuw jasje. Wij maken van ons optreden een feest, voor ons publiek maar ook voor onszelf.


Gegevens:

Categorie: Koor Plaats: Veenhuizen Provincie: Drenthe Prijs: 235,00 Contact: Luta van der Leij Foto: Van der Leij Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4865 Naar site: 1428 Vernieuwd: 24 augustus 2015