Shir Chadas

Wij zijn het interkerkelijk koor Shir Chadas uit Rijnsburg. Shir Chadas is Hebreeuws en betekent: 'Een nieuw lied'. Elke week studeren wij met veel enthousiasme nieuwe nummers in. Ons belangrijkste doel daarbij is, om samen zingend het Evangelie te verkondigen.

We treden regelmatig op in kerkdiensten waarbij we, op aanvraag, ook de samenzang kunnen begeleiden. Daarnaast geven we een paar keer per jaar een koffieconcert in een verzorgingstehuis of verpleeghuis. We worden begeleid door een combo bestaande uit pianist, bassist, gitarist en drummer.

Sinds september 2014 staat ons koor onder leiding van Albert van Ommen. Albert is in 1996 als docerend musicus afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en in 1998 studeerde hij af als uitvoerend musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

We oefenen op dinsdagavond van 19:45 - 21:45 uur in de Maranathakerk in Rijnsburg. Tijdens de schoolvakanties oefenen we niet.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Nederlandstalig Plaats: Rijnsburg Provincie: Zuid-Holland Prijs: 175,00 Contact: Rian Vliegenthart Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 12402 Naar site: 1979 Vernieuwd: 05 november 2021