Rainbow Caribbean Gospel Band

Efeze 3:10 - “Opdat… in de hemelse gewesten de veelkleurige wijsheid Gods bekend zou worden.”

Klasse! Het is een nieuwe wind op het Christelijk erf. De naam Rainbow is niet zomaar gekozen. Het gaat voornamelijk om de veelkleurigheid of verscheidenheid van kleuren. En daar beantwoord de groep volledig aan.

Een verscheidenheid als het gaat om de verschillenden leden van de band die overal vandaan komen, zoals, Rotterdam, Heerlen, Eindhoven en Weert. Een verscheidenheid van muzikale kleuren met een onmiskenbare caribische inslag. Een verscheidenheid aan ritme’s, zoals Salsa, Merengue, Mambo, en Beguine.

Een verscheidenheid wat het repertoire betreft.
Een verscheidenheid aan publiek dat bereikt kan worden met goed nieuws in een muziekaal aantrekkelijke verpakking.

De combinatie van caribische muzikale uitingen en Gospel levert een resultaat op waarbij niemand kan blijven stilzitten. Je wordt als het ware gewoon in beweging gezet. Let wel, wat de groep brengt is niet zo zeer een concert, maar veeleer een voeren in de hogere sferen van lofprijs en aanbidding. Je voelt meteen de schoonheid van een maagdelijk strand, wuivende palmbomen, een stralende zon en een kabbelende diepblauwe zee ook al regent het buiten pijpenstelen en kan er van binnen even sprake zijn van een donderbui.

Ja, de Schepper wordt met hart en ziel vereert met de muziek en zang van Rainbow. Ik wil er tenslotte nog dit aan toevoegen. Nodig de groep eens uit of ga eens luisteren als ze ergens optreden en laat je meevoeren tot ongekende hoogten, tot bij het hart van God, de Vader. Met recht en uit grond van mijn hart kan ik zeggen: “warm aanbevolen

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Weert Provincie: Limburg Prijs: Op aanvraag Contact: Petronilia Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 11087 Naar site: 2752 Vernieuwd: 05 november 2021