Natasia

Natasia begon al op acht jarige leeftijd met solo-optredens in verschillende kerken. Na ruim 20 jaar ervaring kan zij terug kijken op een gevarieerd zangverleden. Zij heeft diverse talentenjachten in Nederland & Griekenland gewonnen (waaronder TMF), meegedaan aan gospelprojecten, een CD opgenomen met de straatkinderen in BraziliŽ en als backing vocalist meegewerkt aan diverse CD opnames.

Als soliste heeft zij gewerkt aan studio/radio opnames en optredens gegeven in Nederland, BraziliŽ, Florida en Curacao. In de afgelopen jaren is zij actief geweest in aanbiddingsteams en als worshipleader bij verschillende kerken, heeft gezongen als backing vocalist bij Bob Fitts (Hawai) en als solist gezongen met Brian Doerksen (Canadeese aanbiddingsleider) op zijn nieuwste Live CD ĎLive in Europeí.

Natasia is leadzangeres en backingvocalist van diverse bands en koren geweest waaronder Devotion, Inside Out, Soliste van een 700 man tellend Dutch Combine Mass Choir en Oase Gospel Choir. Momenteel is zij actief als freelance zangeres en treedt op tijdens bruiloften, partijen en in kerken. Verder is zij lid van gospelgroep G-Roots waarmee zij optredens verzorgd in Nederland en BelgiŽ.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Blackgospel Plaats: Anna Paulona Provincie: Noord-Holland Prijs: op aanvraag Contact: Natasia Foto: Erwin Vader Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3372 Naar site: 1359 Vernieuwd: 12 juli 2008  

Discografie:

Momenteel is Natasia, samen met Dutch Audio Design, bezig met het opnemen van haar debuut-CD