Power

Het Interkerkelijk JongerenKoor (IJK) POWER is opgericht op 24 maart 1987 te Wierden. Het is het enige jongerenkoor in de regio waar de meeste koorleden tussen de 15 en de 35 jaar zijn.

Naast dat het een hele gezellige groep jonge mensen is, zingt het koor niet zomaar wat liederen. De veelal Engels- en Nederlandstalige gospels vertellen over Gods liefde voor ons mensen. Zijn naam willen we prijzen met onze zang. Of zoals in de statuten van 1987 staat vermeld: De vereniging aanvaardt de bijbel als Gods Woord en gaat uit van het beginsel, dat de zangkunst een gave van God is en de beoefening daarvan in de eerste plaats aan Zijn verheerlijking behoort te worden dienstbaar gemaakt.

Daarnaast is zingen een hele ontspannende bezigheid. Elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur repeteren we in het Ontmoetingscentrum van de Gereformeerde Kerk te Wierden. Dit gebeurt onder leiding van dirigent Nico Griffioen, die sinds de oprichting het koor dirigeert.
Zon 15 keer per jaar verlenen we onze medewerking aan onder andere kerkdiensten, gospelevenementen, doop- en trouwdiensten. Tijdens onze optredens worden we begeleid door een vast combo dat bestaat uit piano, drum, basgitaar en dwarsfluit. Het koor beschikt over een uitgebreide muziekinstallatie welke bediend wordt door 2 vaste geluidsmannen. Tijdens de optredens wordt gebruik gemaakt van close-micing.

Voel je welkom bij onze optredens of kom gewoon eens aan op dinsdag.Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Wierden Provincie: Overijssel Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3213 Naar site: 1411 Vernieuwd: 29 september 2008