Gezina van den Bos

Gezina is een ervaren zangeres die al in diverse genres gezongen heeft. Na haar Engelstalige debuutalbum in 2008 onder de naam 'Geena' gaat ze nu verder als Nederlandstalige singer/songwriter onder haar eigen naam.

Momenteel zingt Gezina als vocalist in de Opwekkingsband en zingt ze mee in het muziekteam van haar gemeente; de vez in Zwolle.
Tevens is ze regelmatig te horen op cd's van collega's als achtergrondzangeres maar verzorgd zo ook geregeld de vocale bijdrage op een trouw/dank of afscheidsdienst. Zingen is altijd haar passie geweest maar door de jaren heen heeft ze ontdekt dat het mooiste is om liedjes te zingen en schrijven die het hart raken. Ze geloofd dat God daar door heen kan werken. "Hij is de reden dat ik zing, ik mag een instrument zijn, maar God doet de rest".

Dus Nederlandstalig en kleinkunst hebben Gezina de laatste jaren echt in haar greep gekregen. Samen met Danielle Kok, Barbara Stouwdam en Christien Blok start ze in mei 2016 een theatertour die "op en top vrouw" heet. Een avond met een lach en een traan over alle facetten van het vrouw-zijn.

Ook zal begin volgend jaar het nieuwe Nederlandstalige album van
Gezina uitkomen met liedjes uit het hart en over het leven.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: Zwolle Provincie: Gelderland Prijs: In overleg Contact: Gezina van den Bos Foto: Jorn van den Bos Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 7829 Naar site: 4130 Vernieuwd: 27 oktober 2021  

Discografie:

Trust/Ecovata
2e album voorjaar 2016