Offerings

Offerings is een praise/gospel band waarin het aanbidden van God centraal staat. Het maakt niet uit of we met elkaar oefenen of optreden voor veel mensen. We doen het met elkaar voor God. We zijn ontstaan uit verschillende kerken en delen naast de passie voor God de passie voor muziek. Doordat we niet van te voren hebben nagedacht over hoe de bezetting het meest optimaal zou zijn, maar gewoon zijn gaan spelen met een aantal mensen die God bij elkaar heeft gebracht, hebben we een heel eigen geluid gekregen.

Waar bij praisebands vaak de elektrische gitaar een hoofdrol opeist is bij ons de klarinet het indringende solo-instrument. Doordat we 2 akoestische gitaren in de bezetting hebben ontstaat een heel eigen akoestisch geluid. Natuurlijk ontbreekt ook de piano niet. De voorkeur van de pianist voor Zuid-Amerikaanse muziek klinkt ook door in de sound van de band. Verder maken een bevlogen drummer en een stuwende bassist de instrumentalisten compleet. Om een en ander vocaal op te luisteren hebben we een aantal zangeressen aan boord. De hoeveelheid en samenstelling wisselt wel eens, maar het is altijd een feest om naar te luisteren. Om het geluid een beetje in balans te krijgen hebben we een onverstoorbare geluidsman. We spelen verschillende soorten muziek, variŽrend van opwekking, psalmen voor nu en ook eigen nummers. Maar altijd staat het aanbidden van God voorop.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op de agenda waar en wanneer we spelen en kom eens kijken.

Tot Ziens?


Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Velserbroek Provincie: Noord-Holland Prijs: in overleg Contact: M.A. Buijs Foto: M.A. Buijs Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2571 Naar site: 1311 Vernieuwd: 25 november 2008