Psalmen voor Nu

Van 2002 tot 2014 heeft het team van Psalmen voor Nu gewerkt aan een nieuwe psalmberijming. Een berijming in hedendaags Nederlands, op nieuwe melodieŽn in de brede traditie van de moderne populaire muziek. Na twaalf jaar hard werken is het project voltooid en het gedroomde doel bereikt: alle honderdvijftig psalmen voor iedereen beschikbaar in toegankelijke taal en op eigentijdse muziek. Zo blijven de psalmen boeien, als samenzangliederen en als luisterliederen. Op 1 november 2014 was het presentatieconcert van de laatste dubbel-CD Compleet Gelukkig: een grandioos slotakkoord!

Nu worden de psalmen gezongen in kerken, gemeenten, thuis en op school. Tot eer van God en tot zegen van zijn mensen. Jij kan betrokken raken door Psalmen voor Nu te zingen of ons uit te nodigen voor een (huiskamer)concert of workshop. Leer de psalmen opnieuw kennen door Psalmen voor Nu!


Gegevens:

Categorie: Band Genre: Pop Plaats: Nederland Provincie: Zuid-Holland Prijs: Bandoptreden Contact: Irma van der Laan Foto: Arjen Gerritsma Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3490 Naar site: 1197 Vernieuwd: 22 april 2016  

Discografie:

CD1 : Totdat het veilig is
CD2 : Voor niemand bang
CD3 : Liefde, brood en slaap
CD4 : Geen woord te veel
CD5 : Gefeliciteerd
CD6 : Beker met een barst
CD7: Mooie droom
CD8: Heilig boven alles
CD9: Licht, kom tevoorschijn
CD10: Compleet gelukkig