Zuiver

Het woord Zuiver kun je op meerdere manieren benaderen. Een voorbeeld is dat God van ons verlangt om zuiver te leven. Maar wat betekent dit? En kunnen wij als onvolmaakte mensen die zuiverheid bereiken? Wij willen door ons persoonlijke verhaal te vertellen in muziek, jongeren inspireren en motiveren om dichter bij God te komen.

Graag willen we samen met u actief meedenken bij de muzikale invulling. Denk hierbij aan het kiezen van de juiste muziek (op basis van thema en doelgroep) en de volgorde van de liederen. We verzorgen daarnaast onze eigen techniek bestaande uit licht en geluid.

Ons repertoire bestaat uit een mix van gevoelige ballads en aanbiddingsliederen tot stevige rocknummers. Dit kunnen covers zijn van christelijke artiesten, opwekkingsliederen, maar ook eigen muziek.

We willen onze luisteraars meenemen in de muziek, tot God, in een verhaal. Mensen aansporen om actief na te denken over hun geloof en bewust te worden van bepaalde situaties en thema's.

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Dronten / Oldebroek Provincie: Flevoland Prijs: In overleg Contact: Robert Wester Foto: Roel Krol Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 8822 Naar site: 2421 Vernieuwd: 05 november 2021