Released

Na een periode waarin Jimmy niet dieper kon gaan, maar daar ook weer sterk uit kwam, richtte hij samen met een aantal vrienden een band op. Die tijd vormde het prille begin van RELEASED en nu, zes jaar later, beginnen dromen werkelijkheid te worden.

“Vier vrienden met een sterke onderlinge band hebben hun muzikale talenten gebundeld. De passie om muziek te maken is puur en komt recht uit het hart. “

Wat eerst als een handicap werd ervaren is nu de drijvende kracht achter het unieke live gevoel van RELEASED: een zingende drummer! Dit tandem wordt gecomplementeerd door Eelke die de juiste groove neerlegt waarop wij rocken. Dirk Jan zorgt voor vette riffs en heerlijk jankende gitaarsolo’s. De freaky Hammond-orgels, Rhodes en synths van Christiaan maken de sound van RELEASED af!

“Tijdens optredens straalt Released uit dat het leuk is om muziek te maken, maar dat daarbij een hoger doel nagestreefd wordt: God alle eer geven die Hem toekomt!”

Wat wij geen van allen vergeten is waar wij vandaan komen en wat wij elke dag weer meemaken en in onze omgeving zien: leegte, verdriet en een grote hang naar meer, meer van alles. Wij willen laten zien dat het ontzettend gaaf is om bij God te horen en dat Hij ons in alle behoeftes voorziet!

“De muziek die zij maken wordt gekenmerkt door stevige rockmuziek, maar juist de bluesgeoriënteerde arrangementen zorgen ervoor dat je van het begin tot het einde meegenomen wordt in aanbidding voor God.”

Voor boekingen en vragen over beschikbaarheid van RELEASED kunt u contact opnemen via: info@releasedmusic.nl

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Rock Plaats: Gouda Provincie: Zuid-Holland Prijs: Op aanvraag Contact: Christiaan Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5656 Naar site: 1342 Vernieuwd: 08 mei 2012