Nathanja Mulder

Nathanja Mulder zingt, schrijft en spreekt met passie en een openheid die ontwapenend is. Haar eigen geschreven liederen komen rechtstreeks uit haar hart en haar muzikale medewerking is persoonlijk, puur en warm.

De liefde voor zingen en muziek was er bij Nathanja al op jonge leeftijd. Maar de droom om zelf te zingen voor God ontstond toen ze op 10-jarige leeftijd een concert van The Continental Singers bijwoonde en bij het koor op het podium mocht staan om een liedje mee te zingen. Na afloop van het concert wist ze het zeker: dit wilde ze later ook.

In 2002 riep God haar om een half jaar stage te gaan lopen aan Rosebud School of the Arts in Rosebud, Alberta. Dit werd uiteindelijk de plek waar de passie voor het zingen voor God helemaal oplaaide en haar zangbediening meer gestalte kreeg. Nathanja heeft jarenlange podiumervaring opgedaan door het zingen in diverse koren, aanbiddingteams, Homecoming NL en de Rosebud Dinner Music groep. Tevens maakte ze in haar oude gemeente jaren deel uit van het aanbiddingsteam als aanbiddingsleider. Sinds medio 2017 zet Nathanja zich ook in als zanger en aanbiddingsleider bij kerken in de regio waar extra ondersteuning nodig is binnen de muziekteams.

Nathanja’s eigen geschreven Engels- en Nederlandstalige liedjes zijn gebaseerd op eigen ervaring en zijn voornamelijk te typeren als luisterliedjes.

Neem voor verdere informatie contact op per mail nathanjamusic@gmail.com

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: Stadskanaal Provincie: Groningen Prijs: Giften Contact: Nathanja Mulder Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 10309 Naar site: 1283 Vernieuwd: 02 november 2021