Beja Korringa

Beja zingt al vanaf haar kindertijd maar pas een paar jaar geleden heeft ze zich er echt op toegelegd. Ze werkte o.a. mee als backing Vocal op de CD's van Daan Kroeze en hij nu bij haar CD.
Deze cd: "King of my heart", kwam enkele jaren geleden uit. Een cd met zowel engels- als nederlandstalige nummers waarop Beja's warme bluesstem tot zijn recht komt.
Beja koos voor gospelmuziek omdat ze haar talent gekregen heeft van God, en ze denkt dat ze haar talent dat ze van God kreeg, moet gebruiken om mensen te vertellen wie God is, dat Jezus in je wil leven en je leven wil leiden, je rust, vrede en genezing wil geven.
Een aantal jaren geleden heeft Beja een ernstig ongeluk gehad, ze heeft de dood in de ogen gezien, uit Genade heeft ze mogen ervaren dat God rust gaf en ze weet nu nog beter waar ze die rust kan vinden, als ze nu in moeilijke situaties terechtkomt, denkt ze terug aan die periode en beseft ze dat God er is en dat Hij rust geeft.
De cd is te verkrijgen in de Evangelische Boekwinkel aan de Hoofdstraat te Stadskanaal en bij Eurodisc te Musselkanaal. De gehele opbrengst zal gaan naar de Evangelische Zending te BrazilliŽ, voor meer info zie: Evangelische Zending BrazilliŽ www.bem.nl.
Aan deze cd werkten o.a. mee: Gerrie Korringa, Johan Hamster, Bert Scheper, Daan Kroeze en Bert Oving.


Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Country / Folk / Blues Plaats: Wildervank Provincie: Groningen Prijs: (i.o.) Contact: Beja Korringa Foto: Daan Kroeze Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3379 Naar site: 1455 Vernieuwd: 21 november 2010  

Discografie:

King of my heart 2008