Kids Crew School of Arts

De Kids Crew School of Arts is een jonge muziekschool met een vernieuwde kijk op gospelmuziek. Op deze school (zaterdagschool) wordt les gegeven in zang, dans, musical, schilderen/tekenen en meer. De school is opgericht door Rob en Lee Ann Vermeulen, een echtpaar dat werkzaam is in de Nederlandse gospelwereld.

Rob en Lee zijn begonnen met een gelegenheidskoortje van 8 kinderen, maar inmiddels is de Kids Crew uitgegroeid tot meerdere groepen van in totaal meer dan 100 kinderen, een muziekschool waardig. Sinds 1998 heeft de Kids Crew samengewerkt met Elly en Rikkert, Elisa Krijgsman, Herman Boon, Marcel en Lydia Zimmer, Ben Ketting, Angelique Koorndijk (Idols 3), Christan Grotenbreg en andere gospelartiesten in binnen- en buitenland. De groep heeft meegewerkt aan tv-programma's van de Evangelische Omroep en zingt kindercd's in voor onder andere Stichting Opwekking. Daarnaast kent de Kids Crew haar eigen platenlabel (KidsCrewRecords), en daarmee heeft de Kids Crew hun eerste live-opname op cd en dvd uitgebracht.

De school blijft groeien, ook internationaal, aangezien Rob en Lee Ann regelmatig afreizen naar de Verenigde Staten om nieuwe contacten te leggen.

Voor meer informatie, check onze site: www.kidscrewmusic.nl

Gegevens:

Categorie: Kinderkoor Genre: Pop Plaats: Maarn Provincie: Utrecht Prijs: N.o.t.k. Contact: Jeroen van Essen Foto: Kids Crew School of Arts Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3268 Naar site: 1209 Vernieuwd: 09 augustus 2009  

Discografie:

Eigen cd's:
- Popsongs for Kids
- Vrolijk Kerstfeest Iedereen
- 1+1
- Supergeweldig!

Daarnaast zijn er nog een grote hoeveelheid cd's ingezongen door de Kids Crew, en zo heeft de Kids Crew in het verleden al tientallen cd's ingezongen, enkele dvd's, tv-programma's, en sinds kort zit de Kids Crew ook al in de (audio)boeken business.