2believe

Even voorstellen, wij zijn Sonny en Sandra Wemay, gehuwd en woonachtig in Hoogezand. We hebben elkaar leren kennen in de muziek. Na allerlei genres gespeeld te hebben kregen wij het in ons hart gelegd om samen als man en vrouw de Heer te dienen (wat wij als een grote eer ervaren). Wij mogen het woord vorm en doorgeven op een muzikale manier, met name het vol overgave in vrijmoedigheid God te aanbidden in onze liederen.
Het repertoire bestaat voornamelijk uit eigen werk in combinatie met bestaande liederen, waarin de boodschap centraal staat.

Ook zijn wij te boeken voor een huiskamerconcert.

Geliefde broederen en zusters, als God ons zo heeft lief gehad moeten ook wij elkaar liefhebben. Niemand heeft God ooit gezien. Maar als wij elkaar liefhebben, blijft God in ons en is Zijn liefde in ons ten volle werkelijkheid geworden. Dat wij in Hem blijven en Hij in ons, weten we doordat Hij ons heeft laten delen in Zijn Geest. En, we hebben zelf gezien waarvan we nu getuigen: dat de Vader Zijn Zoon gezonden heeft als Redder van de wereld. Als iemand belijdt dat Jezus de Zoon van God is, blijft God in Hem en blijft hij in God. Wij hebben Gods liefde, die in ons is, leren kennen en vertrouwen daarop. God is liefde. Wie in de liefde blijft, blijft in God en God blijft in Hem.

Gegevens:

Categorie: Duo Genre: Worship / Praise Plaats: Hoogezand-Sappemeer Provincie: Groningen Contact: 06-43693352 Sonny/Sandra Foto: 2believe Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 8515 Naar site: 2615 Vernieuwd: 24 januari 2023  

Discografie:

- Eenheid