Nathalie Booij

Nathalie Booij & Band verzorgen door de akoestische bandbezetting de samenzang van een dienst op een intieme en persoonlijke manier, met een geluid dat anders is dan men gewend is bij praisebands. Nathalie treedt vaak op in jeugddiensten en verzorgt met regelmatig de muzikale omlijsting van trouwdiensten.

MUZIEKSTIJL - “ In sommige gemeenten ontstaat weerstand door een harde stijl van muziek. We merken dat dat bij ons wegblijft. De artiesten die ik goed vind, van Adele tot Jason Upton, vind ik het best als zij akoestisch spelen. Ze maken geen show als ze hun muziek spelen, maar brengen wat ze bezighoudt op een pure manier”, zegt Nathalie Booij. Het tekent de jonge brunette, die als bandleider het hele land door reist om haar muziek te laten horen op allerlei gelegenheden, van praise- tot herdenkingsdiensten. Wat haar bezighoudt, haar geloof in God, probeert ze op die manier te delen.

ACHTERGROND- Opgegroeid in een muzikale familie, startte Nathalie met het schrijven van eigen nummers en trad op in diverse kerken, zichzelf begeleidend met de piano. Haar passie voor God in combinatie met de liefde voor muziek, heeft geleid tot haar huidige muziekbediening . Nathalie treedt al een aantal jaren op in de huidige akoestische bandbezetting. Mark Pardijs, akoestisch gitarist, vormt met Nathalie de basis van deze band. Zij werken vaak samen met o.a. percussionisten en achtergrondzangeressen.

DOEL - ,,Muziek raakt mensen en kan gekoppeld aan geloofsbeleving erg krachtig zijn. Voor mij is het een onderdeel in mijn relatie met God, zo communiceer ik en versterk ik mijn geloof in Hem. Door mijn muziek heen wil ik de luisteraar bemoedigen in zijn geloofsleven op een persoonlijke manier.”

Ik zie er naar uit ook in uw gemeente of andere gelegenheid te komen zingen! Voor meer informatie kunt u terecht op de site www.nathaliebooij.nl. Daar kunt u muziek beluisteren, zoals fragmenten van onze CD ‘First Impressions’.


Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Deventer Provincie: Overijssel Contact: Nathalie Booij Foto: Julie Fotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6936 Naar site: 1841 Vernieuwd: 28 maart 2015  

Discografie:

First Impressions (2010)