OnLine

OnLine is een praiseband uit de regio Delft. De band bestaat uit een mix van enthousiaste muzikanten en vocalisten. De muzikanten van OnLine hebben veel ervaring opgedaan in andere bands en koren. De instrumenten die de leden van OnLine bespelen zijn o.a.: keyboard, piano, leadgitaar, akoestische gitaar, basgitaar, (dwars)fluit, djembe en drums.

Door muziek en zang willen wij op een laagdrempelige en prettige manier Hem prijzen tijdens praisediensten, gewone kerkdiensten, jeugdkerkdiensten en andere samenkomsten waarin zingen centraal staat.

Het repertoire is veelzijdig en wordt voortdurend uitgebreid. Het bestaat uit reguliere opwekkingsliederen, Hillsong, Taize-liederen, Youth for Christ, muziek van o.a. Michael W. Smith, Brian Doerksen, Amy Grant, Casting Crowns, Matt Redman etc. Daarnaast zijn ook popnummers (met wel of niet aangepaste teksten) opgenomen in ons repertoire.
In overleg kan OnLine aan specifieke wensen tegemoet komen.

OnLine beschikt ook over een enthousiaste spreker. De overdenkingen zijn erop gericht te groeien in het geloof. Aan de hand van realistische handvatten en onder verwijzing naar relevante Bijbelteksten.


Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Delft Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg Contact: Martina Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2736 Naar site: 1412 Vernieuwd: 10 maart 2013