Gospelgroep Vision Hilversum

Gospelgroep Vision uit Hilversum is een Christelijk interkerkelijk onafhankelijke groep mensen, variërend in leeftijd van 20 tot 55 jaar. Het koor staat onder leiding van dirigente Margreet Veerman en wordt tijdens optredens muzikaal begeleid.

Wij zingen tijdens kerkdiensten in kerken, verzorgingstehuizen en instellingen of andere gelegenheden binnen of buiten. Naast reguliere kerkdiensten komt het ook voor dat wij zingen tijdens bijzondere diensten en uiteraard de speciale diensten rond Pasen en Kerst.

Het streven is om in ieder geval één keer per jaar toe te werken naar een optreden in de vorm van een concert of project. Hiervoor kan het zijn dat er speciaal voor die gelegenheid solisten van buitenaf aangetrokken worden. Voor een dergelijk concert of project wordt er extra gerepeteerd om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten.

Gospelgroep Vision Hilversum is dynamisch, legt de lat voor zichzelf telkens een stukje hoger en gaat een uitdaging niet uit de weg. Wij zijn een enthousiaste groep mensen die de vereniging een warm hart toedragen.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Hilversum Provincie: Noord-Holland Prijs: op aanvraag Contact: Thea Schaap Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3131 Naar site: 1458 Vernieuwd: 27 oktober 2021