Gospelkoor Alemet

Aan het begin van het jaar 1978, is er door enkele enthousiaste muzikale jongeren uit Oene het idee ontstaan om een jongerenkoor op te richten. Zo is dan ook het jongerenkoor Alemet ontstaan. De naam Alemet is terug te vinden in de Bijbel en betekend ‘Jeugdige Kracht’.

Ondertussen zijn we 30 jaar verder en heeft Alemet drie dirigenten gehad. Dit waren; Lucas Dalhuizen, Annet Diderik-Telnekes en Bart van den Brink. Sinds 1 september 2000 staat het koor onderleiding van Harrie Stijf. Een jaar of vijf geleden is de naam Jongerenkoor veranderd in Gospelkoor. Dit is wat we willen zijn, een koor wat het evangelie (Gospel) uitdraagt in de wereld. We willen getuigen zijn van Gods grote liefde. Dit doen we door middel van het zingen in kerkdiensten in de regio. Ook geven we in de Ned. Herv. kerk van Oene eens in het jaar een concert.

Alemet heeft veel verschillende liederen gezongen in de afgelopen 25 jaar. Van Opwekkingsliederen tot echte Negro Spirituals en nog steeds heeft Alemet een leuk en afwisselend repertoire.

We repeteren op dinsdagavond in de Ark in Oene van 20.00 tot 21.45 u. Op dit moment hebben we ongeveer 35 leden, maar dat mogen er natuurlijk meer worden, zeker mannenstemmen zijn welkom! Dus hou jij van zingen en ben je tussen de 15 en de 35 jaar? Kom dan eens binnenlopen. Je van harte welkom op Gospelkoor Alemet!

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Oene Provincie: Gelderland Prijs: 0,- Foto: alemet Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2900 Naar site: 1577 Vernieuwd: 27 oktober 2021  

Discografie:

Kom bij ons.