Fabian Willems

FABIAN WILLEMS is een getalenteerde aanbiddingleider, zanger, tekstschrijver en producent. Recent lanceerde hij zijn spectaculaire album “FREEDOM” met een uniek geluid van gezalfde muziek uit Nederland. “FREEDOM” is een voortreffelijk crosscultureel album van internationaal kaliber, met een mengeling van symfonische Rock, R&B, mainstream Pop, Black Gospel, Soul en Caribische muziek. Hij produceerde zijn album met originele songs met de bijbel als inspiratiebron. De opnames werden gedaan met Nederlandse topmuzikanten waaronder Joel Slagtand (drums), Iwan Sahertian (bas), Eric Lagerström(piano) en gemixt in Nashville. Het resultaat is een prachtige CD met ijzersterke arrangementen, die geschreven zijn met veel passie voor God. Fabians dynamische zangstem klinkt als een sjofar, die de komst van Jezus, de Leeuw van Juda aankondigt en je aanspoort om dichter tot God te naderen. Met de hitsong ‘Freedom’ daagt hij onze kerkgeneratie uit om op te staan in Gods zalving en relevant te zijn in deze tijd. Laat je inspireren en verkwikken door de frisse ‘Kingdom sound’ van dit veelbelovende album, “FREEDOM”.

Fabian Willems is met zijn CD Freedom hard op weg om een groot succes te worden, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft met zijn band in Nederland diverse concerten gedaan en verscheen o.a. op het Flevo Festival en op Opwekking. Ter presentatie van zijn album hield hij in oktober 2010 een groot release concert in de LEG. Zijn band bestaat uit topmuzikanten die hun harten op de juiste plaats hebben en stuk voor stuk een passie hebben voor God. Wanneer Fabian optreedt met zijn band, hebben ze als doel om God op bijzondere wijze groot te maken met geweldige muziek. Hiermee willen zij graag aan mensen het goede nieuws brengen van het Evangelie. Tijdens Fabians concerten is er steeds weer een sterke aanwezigheid van God. Mensen worden bijzonder bemoedigd en aangeraakt door de muziekbediening. Het wordt keer op keer een groot feest met krachtige lofprijzing en intense aanbidding. Mensen ontvangen bevrijding, genezing, bemoediging en een openbaring van Jezus Christus die hun leven verandert. Fabian maakt niet alleen mooie muziek, maar heeft duidelijk ook een boodschap. Als je Fabian Willems met zijn band boekt voor een concert, kun je rekenen op een spectaculair concert met een uiterst krachtige inhoud. Absoluut om van te genieten!


zie voor meer informatie www.fabianwillems.com


Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Sittard Provincie: Limburg Prijs: in overleg Contact: Fabian Willems Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2717 Naar site: 1330 Vernieuwd: 08 november 2010  

Discografie:

Freedom
But joy comes in the morning
It's time to praise the Lord