Gospelkoor Tehillah

Tehillah is een enthousiast gospelkoor uit Voorburg. Opgericht in 1995 en ongeveer 20 leden tellend, verzorgen wij optredens door heel Nederland (en recentelijk ook in het buitenland). Dit kan zijn door het verzorgen van een compleet avondvullend programma, maar ook door medewerking aan (thema)diensten.

Onze programma's zijn opgebouwd rond thema's met één centrale boodschap, of het nu Pasen, Kerstmis, of een andere tijd van het jaar is: Jezus, de Zoon van God, is gekomen om jou te redden. Met ondersteuning van orkestbanden, slideshows en begeleidende (bijbel)teksten willen we deze boodschap door onze liederen uitdragen.

Onze missie
Mijn God, ik zal U grootmaken. U bent mijn Koning. Uw naam wil ik mijn leven lang loven.
Psalm145 vers 1
De naam Tehillah is Hebreeuws en staat voor ‘lofgezang’. In onze naam ligt besloten wat Tehillah wil uitstralen en bereiken met haar optreden: onze God loven en prijzen door middel van eigentijdse muziek en anderen enthousiast maken hetzelfde te doen, om op die manier, aan een ieder die het maar horen wil, de blijde boodschap van Gods redding te brengen.Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Voorburg Provincie: Zuid-Holland Prijs: EUR 275,= Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2598 Naar site: 1312 Vernieuwd: 08 december 2010